maanantai 8. helmikuuta 2016

Runebergintorttu


Tässä ohje. 
100g  margariinia
1dl sokeria
1 kpl kananmuna 
1dl vehnäjauhoja
1dl korppujauhoja 
1/2 dl mantelijauhetta
1tl leivinjauhetta
1 tippa karvasmantelia 

Pinnalle 
Vadelmahilloa

Sokerivesikuorutus 
1/2 rkl sitruunamehua
1 rkl vettä
2-3 dl tomusokeria 

Vatkaa margariini ja sokeri. Lisää kananmuna hyvin vatkaten. Mausta taikina tipalla karvasmantelia. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi. Laita pelille. Paista torttuja noin 200 asteessa noin 10min. Sekoita kuorrutuksen aineet ja tee siitä lusikalla valuutan rengas jokaisen tarttunut pinnalle. Aseta renkaan keskelle Vadelmahilloa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti