Juankosken ateriapalvelu tarjoo ruokaa noin 1500hlö. Paikka sijaitsee terveyskeskuksen yhteydessä lähellä juankosken keskustaa. Paikka valmistaa ruokaa kolmelle eri koululle, kolmelle eri päiväkodeille, osastolle ja kotipalvelu. Paikkassa on joka ruoanvalmistus prosesille eri valmistajat. On esim: dietikokki, kokki joka tekee päivällisen,lounaan ja välipalan. Salaattipuolela kanssa on eri kokki. Jakelussa eri ja riski. Joka päivä vaihtuu eri kokki eri paikaan missä oli edelisenä päivänä. Ruokia ei koskan tehdä samana päivänä eli maanantaina tehdään suraavanpäivän ruoat. Maanantaina voi myös tehdä keskiviikon ruat. Edelisenä päivänä aina laitetaan jakeluun valmiiksi aamupala tarvikeet. Valmisruoka kylmiöön laitetaan valmiiksi nimikoituna vaunut että jakaja tietää ottaa oikean vaunun. Ruat lähtee aina kylminä. Jokainen toimipaikka lämmitää ruoat itse. Vain henkilökunnan ruoka on lämmintä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti